Vårens plantebonanza

Vårens plantebonanza

May 23, %ÅAnna Green-Hultgren

Nå er endelig våren/sommeren her nord. Denne uken gikk vi fra snu på mandag til fullskala sommervær på onsdag. Nord-Norge er herlig kontrastfylt, og gjør at grønnsakshagen må være ekstra kreativ. Denne uken er ulldukene lagt klare til å skape masse gode grønnsaker og bær til høsten, plenen er gjødslet med Vulkamin og Edasil er tilsatt i jorden hvor det noen ganger kan være vanskelig å beholde vann i tørre tak.

Jordfrabrikken fra Bokashi´n fra i fjor er godt i bruk, og sommerens avling er nå satt i produksjon. Det er herlig å pusle med eget økosystem, vi har sikkert gjort mange feil i år og, som året før, men halve morroa er jo nettopp de gode historiene vi får av å feile :-) 

Håper dere nyter dagene, og får masse god tid ute i hagen/åkeren, langt borte fra skjermen du du sitter med nå. Vi i Økolonialen ønsker dere en flott sommer!

(vi kan forøvrig nevne at fra i morgen av har vi åpent en dag lengre i uken her i Vesterålen, nå kan dere handle fysisk hos oss hver fredag, lørdag og søndag fra kl.12.00-15.00.

More articles